Rahkaletut

Sekoita kaikki aineet.

Kuumenna lettupannu ja sulata vähän rasvaa kussakin kolossa.

Lusikoi n. yksi rkl taikinaa kuhunkin "koloon".

Paista miedolla lämmöllä molemmin puolin kullanruskeaksi.

Tarjoile marjojen, kermavaahdon tms. kanssa.

Yksi annos: 4 pikkulettua.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu123g155kcal13.5g0.4g11.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki113g63kcal9.6g5.6g0.2g0g
Hermesetas makeutusjauhe (Hermesetas), annos 1g45g1.3kcal0g0.3g0g0.2g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g20g122kcal4.3g1.3g11g0g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g846kcal55g15.2g63g0.4g
Valittu annoskoko313g423kcal27.5g7.6g31.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna156g212kcal13.8g3.8g15.8g0.1g
Arvot/100g100g135kcal8.8g2.4g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255752