Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl145g192kcal19g0.4g12.1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g86g349kcal0g85.9g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g24g85kcal3.1g16.5g0.6g0g
Perunajauhot,rainbow49g160kcal0g39.9g0g0.7g
Leivontamargariini Euroshopper5.8g42kcal0.1g0.1g4.7g0g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1661kcal44.6g287.2g34.8g1.4g
Valittu annoskoko312g831kcal22.3g143.6g17.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna156g415kcal11.2g71.8g8.7g0.4g
Arvot/100g100g266kcal7.1g46g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746