Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 106g113kcal24.4g0g1.6g0g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.4kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 26g4.8kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Sipuli 26g8kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Paprika keskiarvo 26g7.5kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka26g2.9kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.6g6.9kcal0.3g0.3g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 26g6kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g14g8.6kcal0.7g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g362kcal54.6g15.8g8g5.6g
Valittu annoskoko313g181kcal27.3g7.9g4g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g91kcal13.7g4g2g1.4g
Arvot/100g100g58kcal8.7g2.5g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259872