Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g56g94kcal10.5g0g5.5g0g
Sipuli kuivattu 1.2g3.4kcal0.1g0.4g0g0.4g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g2.1g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Makaroni, keitetty, suolaton 56g55kcal1.7g11.1g0.2g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi3.1g8.5kcal0.3g0.2g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 139g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g56g94kcal1.4g3.3g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g521kcal28.4g31.8g29.4g2.4g
Valittu annoskoko313g261kcal14.2g15.9g14.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna156g130kcal7.1g8g7.4g0.6g
Arvot/100g100g83kcal4.5g5.1g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260659