Valkosipuliperunat

Lado viipaloidut perunat, sipuli ja valkosipuli voideltuun vuokaan.

Mausta sitruunapippurilla ja kaada kerma/vesi päälle.

Paista uunissa 200asteessa noin 50minuuttia välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g157g94kcal2.4g20.5g0.2g1.4g
Sipuli (kuorittu)27g7.3kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.2g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl90g76kcal1.3g4g6.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g463kcal10g56g22.4g4.2g
Valittu annoskoko313g231kcal5g28g11.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g116kcal2.5g14g5.6g1.1g
Arvot/100g100g74kcal1.6g9g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268024