Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 127g69kcal2g16.6g0.2g1.1g
Sipuli 22g6.6kcal0.3g1g0g0.4g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g54g165kcal10.3g0.3g13.6g0g
Kananmuna kuoreton 80g114kcal10g0.2g8.2g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 10g87kcal0g0g9.8g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g883kcal45.2g36.4g63.6g3.2g
Valittu annoskoko313g442kcal22.6g18.2g31.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna156g221kcal11.3g9.1g15.9g0.8g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.8g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874