DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 162g45kcal1.9g6.6g0.3g3.4g
Porkkana 32g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Ruokasuola jodioitu 2.7g0.1kcal0g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)49g375kcal0.5g0.5g41.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 54g95kcal1g1.7g9.2g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)6.5g1.3kcal0g0.4g0g0g
Sokeri 5.4g22kcal0g5.4g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1101kcal7.4g33.2g102g8.6g
Valittu annoskoko313g550kcal3.7g16.6g51g4.3g
Annoskoko puolitettuna156g275kcal1.9g8.3g25.5g2.2g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273904