Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)95g266kcal17.2g0g21.9g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g95g344kcal11.5g71.6g1.4g3.3g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)88g31kcal0.9g6.1g0.4g1.2g
Porkkanaraaste 200g17g4.5kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipulikuutiot Apetit17g4.3kcal0.2g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1299kcal59.8g158.8g47.4g9.8g
Valittu annoskoko313g649kcal29.9g79.4g23.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna156g325kcal15g39.7g11.9g2.5g
Arvot/100g100g208kcal9.6g25.4g7.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275589