Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g82g270kcal13.1g50.7g1.6g4.9g
Jauheliha, sika-nauta 65g145kcal11.5g0g11.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.6g4.1kcal0.2g0g0.4g0g
Vesi164g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g838kcal49.6g101.4g26.2g9.8g
Valittu annoskoko312g419kcal24.8g50.7g13.1g4.9g
Annoskoko puolitettuna156g210kcal12.4g25.4g6.6g2.5g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284141