Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet76g93kcal16.2g0g3g0g
Vesi130g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g54g22kcal0.8g4.4g0.2g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas27g76kcal5.1g0g6g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g8.7g4.6kcal0.5g0.5g0.1g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g15g18kcal0.4g3.7g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.1g3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g438kcal46.4g17.6g19.6g0g
Valittu annoskoko313g219kcal23.2g8.8g9.8g0g
Annoskoko puolitettuna156g110kcal11.6g4.4g4.9g0g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286045