Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg168g89kcal2.4g19.2g0.3g0g
Atria kevyt jauheliha67g114kcal12.8g0g6.7g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g42g50kcal1.4g1.5g4.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl34g29kcal0.5g1.5g2.4g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g564kcal34.2g44.4g27.2g0g
Valittu annoskoko313g282kcal17.1g22.2g13.6g0g
Annoskoko puolitettuna156g141kcal8.6g11.1g6.8g0g
Arvot/100g100g90kcal5.5g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643