Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.84g460kcal0.8g0.8g50.1g0g
Sokeri 71g288kcal0g71g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 82g280kcal8.3g57g1g2.9g
Leivinjauhe 4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2293kcal35.8g267.8g116.4g5.8g
Valittu annoskoko313g1146kcal17.9g133.9g58.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g573kcal9g67g29.1g1.5g
Arvot/100g100g367kcal5.7g42.8g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059