Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 52g178kcal5.3g36.4g0.6g1.8g
Sokeri 26g104kcal0g25.5g0g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1g4kcal0g1g0g0g
Rasvaton maito valio160g53kcal5.3g7.8g0g0g
Kananmuna, annos 65g52g66kcal5.7g0.2g4.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1104kcal33.2g143g42.6g3.6g
Valittu annoskoko313g552kcal16.6g71.5g21.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g276kcal8.3g35.8g10.7g0.9g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412