Lammaskaali broilerista

Ruskista pilkottu kaali ja sipuli voi-rypsiöljyssä.

Lisää pilkottu porkkana.

Hauduta ja kääntele kunnes hiukan ruskistuu.

Lisää kasvisliemi ja ilman rasvaa paistetut broilerit.

Lisää ketsuppia hiukan, pippuria, yrttejä ja halutessasi suolaa.

Hauduta vähintään 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g177g43kcal2.1g6g0.4g3.7g
Sipuli (kuorittu)20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g7.6g55kcal0.1g0.1g6.1g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Kasvisliemikuutio 2.8g8.5kcal0.3g0.4g0.7g0g
Broilerisuikaleet76g93kcal16.2g0g3g0g
Porkkana 25g8.3kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g489kcal38.4g17.8g27.6g9.2g
Valittu annoskoko312g244kcal19.2g8.9g13.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna156g122kcal9.6g4.5g6.9g2.3g
Arvot/100g100g78kcal6.1g2.8g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326993