Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 59g241kcal0g59.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 76g259kcal7.7g52.9g0.9g2.6g
Kahvikerma hyla Valio23g33kcal0.7g1g2.8g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 47g330kcal0.2g0g37.2g0g
Mantelilastu (A la meira)40g237kcal9.5g2.6g21.3g0g
Voi 23g169kcal0.3g0.1g18.9g0g
Sokeri 40g160kcal0g39.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2892kcal38g317.2g162.6g5.6g
Valittu annoskoko313g1446kcal19g158.6g81.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g723kcal9.5g79.3g40.7g1.4g
Arvot/100g100g463kcal6.1g50.7g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336861