Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow24g2.4kcal0.4g0.4g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)48g12kcal0.5g2.6g0g0.7g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 108g32kcal1g4.9g0.4g2.1g
Jauheliha, sika-nauta 90g200kcal15.8g0g15.3g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g29g104kcal6.6g0g8.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 12g37kcal0.4g0.5g3.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g772kcal49.4g16.8g55.8g5.8g
Valittu annoskoko312g386kcal24.7g8.4g27.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g193kcal12.4g4.2g14g1.5g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343560