Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton232g331kcal27.8g0g23.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl39g131kcal0.8g1.2g13.5g0g
Suola, annos 3g3.9g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g3.9g28kcal0g0g3.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g35g208kcal7.3g2.3g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1397kcal71.8g7g116.8g0g
Valittu annoskoko313g699kcal35.9g3.5g58.4g0g
Annoskoko puolitettuna156g349kcal18g1.8g29.2g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359703