Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 97g34kcal4.5g1.9g0.3g2.4g
Sipuli 16g4.9kcal0.2g0.8g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g19g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g3.2g7.7kcal0.2g1.4g0.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 16g7.3kcal0.5g0.8g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 161g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g131kcal11.4g14.8g1.4g5.8g
Valittu annoskoko312g65kcal5.7g7.4g0.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g33kcal2.9g3.7g0.4g1.5g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.4g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363122