Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Sipuli 21g6.3kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen95g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Tomaattimurska 189g56kcal1.1g10g0.4g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g262kcal4.4g30.2g12g10.8g
Valittu annoskoko313g131kcal2.2g15.1g6g5.4g
Annoskoko puolitettuna156g65kcal1.1g7.6g3g2.7g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368216