Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%77g93kcal2.2g3.5g7.7g0g
Philadelphia Light tuorejuusto39g74kcal3g1.3g6.2g0g
Parsakaali brokkoli 194g68kcal8.9g3.8g0.6g4.8g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.9g3.3kcal0.2g0.6g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g475kcal28.6g18.4g29g9.6g
Valittu annoskoko313g238kcal14.3g9.2g14.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna156g119kcal7.2g4.6g7.3g2.4g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484