Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g10g93kcal0g0g10.3g0g
Tomaattimurska 137g40kcal0.8g7.3g0.3g2.6g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g137g233kcal26g0g13.7g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 6.9g7.4kcal0.5g1.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g1.7g6.3kcal0.2g1.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g772kcal55.6g21.2g48.8g6.4g
Valittu annoskoko313g386kcal27.8g10.6g24.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g193kcal13.9g5.3g12.2g1.6g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384773