Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 211g226kcal48.8g0g3.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton42g8.9kcal0.1g0.7g0g0g
Oliiviöljy 36g314kcal0g0g35.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original5.9g4.1kcal0.2g0.5g0.2g0.2g
Hunaja 17g56kcal0.1g13.6g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1222kcal98.6g30.2g77.8g0.8g
Valittu annoskoko312g611kcal49.3g15.1g38.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna156g306kcal24.7g7.6g19.5g0.2g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409744