Raaka tattarimarjapuuro

Huuhtele tattari huolellisesti ja pistä se yön yli likoamaan runsaaseen veteen.

Toista sama käsittely siemenille.

Huuhtele seuraavana aamuna huolellisesti sekä siemenet että tattari ja kaada blenderiintai monitoimikoneeseen.

Lisää marjat ja banaani ja aja hienoksi.

Kaada valmis puuro tarjoiluastioihinja koristele siemenillä ja kukilla.

Siemenet: auringonkukka, kurpitsan ja seesaminsiemeniä.

Marjoja voi vaihdell; puolukka, mansikka, vadelma jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimo / -jauho 56g181kcal6.7g33.9g1.1g3.2g
Auringonkukansiemen 50g296kcal11.5g6.3g24.7g3g
Seesaminsiemen, kuorineen 15g101kcal4g1g8.7g1.8g
Mustaherukka 125g73kcal1.3g9.7g0.5g7.2g
Banaani, kuorittu 65g56kcal0.7g11.8g0.3g1.2g
Himalajan suola (Tuisa), annos 5g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1414kcal48.4g125.4g70.6g32.8g
Valittu annoskoko312g707kcal24.2g62.7g35.3g16.4g
Annoskoko puolitettuna156g354kcal12.1g31.4g17.7g8.2g
Arvot/100g100g226kcal7.7g20.1g11.3g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428075