Muropohjamustikkapiirakka

Sekoita sokeri ja pehmeä voi keskenään.

Lisää kananmuna, vehnäjauhot, valinjasokeri ja leivinjauhe.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Levitä taikina voidellun ison piirakkavuuan pohjalle (30cm halkaisija).

Kaada mustikat piirakkavuokaan ja levitä ne tasaisesti.

Valmista murutaikina nyppimällä voi, sokeri ja jauhot murumaiseksi ja ripottele mustikoiden päälle.

Paista piirakka 200°:ssa n. 30min.

Tarjoile vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 55g399kcal0.7g0.2g44.7g0g
Sokeri 47g190kcal0g46.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai72g250kcal8.6g50.8g1.5g2.1g
Leivinjauhe 1.8g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7.3kcal0g1.8g0g0g
Voi 37g266kcal0.4g0.1g29.8g0g
Sokeri 31g127kcal0g31.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai48g167kcal5.7g33.8g1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2875kcal36g330.6g158.2g7g
Valittu annoskoko313g1437kcal18g165.3g79.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g719kcal9g82.7g39.6g1.8g
Arvot/100g100g460kcal5.8g52.9g25.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429822