Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 41g298kcal0.5g0.2g33.4g0g
Sokeri 93g378kcal0g93.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 55g181kcal1.1g1.6g19.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 89g306kcal9.1g62.4g1.1g3.1g
Ruokasooda 1.4g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.4g4.3kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2421kcal29.4g316.4g113.8g7g
Valittu annoskoko313g1211kcal14.7g158.2g56.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g605kcal7.4g79.1g28.5g1.8g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465