Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali87g18kcal1g3g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen70g97kcal13.3g0g4.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 87g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g17g16kcal0.5g0.6g1.2g0.1g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g334kcal30.2g13g17.6g6.4g
Valittu annoskoko312g167kcal15.1g6.5g8.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g83kcal7.6g3.3g4.4g1.6g
Arvot/100g100g53kcal4.8g2.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439404