Kaalilaatikko porosta

Jauha poronpaisti.

Ruskista liha, sipuli ja prkkanat.

Lisää pineksi raastettu kaali ja vesi.

ANNA KETKEN HAUTUA.

LISÄÄ MAUSTEET JA PAISTA UUNISSA 150 ASTETTA 1 TUNTI

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Elisademir2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g4.6g34kcal0g0g3.7g0g
Poronpaisti 92g168kcal28.4g0g5.9g0g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kaali, valkokaali154g32kcal1.8g5.2g0.3g3.2g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g509kcal61.6g17.2g20.2g9.2g
Valittu annoskoko313g255kcal30.8g8.6g10.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna156g127kcal15.4g4.3g5.1g2.3g
Arvot/100g100g81kcal9.9g2.8g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461271