Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse14g107kcal0g0g11.8g0g
Sipulikuutiot rainbow32g3.2kcal0.5g0.5g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%80g68kcal0.8g3.6g5.6g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g32g55kcal2.4g0.5g4.8g0g
Poronkäristys, Polarica154g200kcal30.8g0g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g865kcal69g9.2g62.8g0g
Valittu annoskoko313g433kcal34.5g4.6g31.4g0g
Annoskoko puolitettuna156g216kcal17.3g2.3g15.7g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713