Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 106g546kcal17.4g0g53.7g0g
Herkkusieni 28g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Pasta Torino tumma88g309kcal15.9g52.1g3.4g5.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)71g60kcal0.7g2.5g4.9g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.3g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1849kcal69.8g111.2g124.2g12g
Valittu annoskoko312g924kcal34.9g55.6g62.1g6g
Annoskoko puolitettuna156g462kcal17.5g27.8g31.1g3g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201