Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Valkosipuli 1.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Tomaatti 109g25kcal0.6g3.8g0.3g1.5g
Kasvisliemikuutio 2.4g7.3kcal0.2g0.3g0.6g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g112kcal2.4g11.6g4.8g4g
Valittu annoskoko312g56kcal1.2g5.8g2.4g2g
Annoskoko puolitettuna156g28kcal0.6g2.9g1.2g1g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96781