Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 519g1781kcal52.9g363.4g6.2g18.2g
Sokeri 255g1033kcal0g254.3g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka10g40kcal0g9.9g0g0g
Rasvaton maito valio1597g527kcal52.7g78.3g0g0g
Kananmuna, annos 65g519g654kcal57.1g1.6g46.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g200g1458kcal2g2g159.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g11022kcal330.4g1426.6g425.2g36.4g
Valittu annoskoko3120g5511kcal165.2g713.3g212.6g18.2g
Annoskoko puolitettuna1560g2756kcal82.6g356.7g106.3g9.1g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412