Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka10g40kcal0g9.9g0g0g
Rasvaton maito valio1600g528kcal52.8g78.4g0g0g
Kananmuna, annos 65g520g655kcal57.2g1.6g46.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g200g1460kcal2g2g160g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6250g11040kcal331g1428.8g426g36.6g
Valittu annoskoko3125g5520kcal165.5g714.4g213g18.3g
Annoskoko puolitettuna1563g2760kcal82.8g357.2g106.5g9.2g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412