Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 11g5.3kcal0.1g1g0g0.2g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.6g23kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 4.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.4g6.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Naudanpaisti 110g121kcal23.7g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana627g392kcal50.4g14.6g14g1.6g
Valittu annoskoko313g196kcal25.2g7.3g7g0.8g
Annoskoko puolitettuna157g98kcal12.6g3.7g3.5g0.4g
Arvot/100g100g63kcal8g2.3g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579