Makkarakastike

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä ja laita sitten kattilaan.

Kuullota sipuli ja laita makkaroiden sekaan.

Laita rasva pannulle ja anna sulaa, lisää joukkoon vehnäjauhot ja ruskista ne (älä anna palaa!!) Kun jauhot ovat kauniin ruskeat lisää pannulle vesi sekä lihaliemikuutiot ja sekoita niin että seoksesta tulle tasainen.

Lisää sitten seos makkaroiden ja sipulin kanssa kattilaan ja anna niiden vielä kiehuskella kattilassa väh. 15 min. ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)67g254kcal0.3g4.3g26.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai200g701kcal24g142.2g4.2g6g
Lihaliemikuutio Maggi37g103kcal3.3g2.6g8.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2002g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunanakit (Atria), annos 28g667g667kcal80.1g17.4g32g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6280g3539kcal219.8g349g143.2g23g
Valittu annoskoko3140g1770kcal109.9g174.5g71.6g11.5g
Annoskoko puolitettuna1570g885kcal55g87.3g35.8g5.8g
Arvot/100g100g56kcal3.5g5.6g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113401