Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper42g300kcal0.4g0.4g33.4g0g
Sokeri 22g90kcal0g22.1g0g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Ruisjauho Pirkka83g254kcal8.1g50.9g1.7g12.5g
Mustikka167g56kcal0.8g10.7g0.7g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g1403kcal18.8g169g71.6g36g
Valittu annoskoko315g702kcal9.4g84.5g35.8g18g
Annoskoko puolitettuna158g351kcal4.7g42.3g17.9g9g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.4g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277