Rahka-vaniljavaahto ja marjat

Vaahdota vaniljakastike.

Lisää joukkoon sekoittaen rahka ja makeutusaine sekä vaniljasokeri.

Laita kerroksittain marjoja ja rahka-vaniljavaahtoa korkeaan lasiin tai läpinäkyvään kulhoon.

Kaunista!
Nauti!
Halutessasi voit käyttää marjojen tilalla myös hedelmiä.

Pinnan voi koristella esim 1 tl Marianne-rouhetta tai muutamalla lastulla suklaata!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Markelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio234g152kcal23.4g9.8g0.7g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)78g148kcal3.5g12.5g9.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g627kcal53.8g51.4g20g0g
Valittu annoskoko315g314kcal26.9g25.7g10g0g
Annoskoko puolitettuna158g157kcal13.5g12.9g5g0g
Arvot/100g100g100kcal8.5g8.2g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160002