Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark88g464kcal6.9g28g36.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu131g165kcal14.4g0.4g11.8g0g
Voi 88g635kcal1g0.4g71.1g0g
Canderel makeutusjauhe4.4g17kcal0.1g4.1g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g4.4g26kcal1.1g0.3g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g2614kcal47g66.4g244.2g0g
Valittu annoskoko315g1307kcal23.5g33.2g122.1g0g
Annoskoko puolitettuna158g654kcal11.8g16.6g61.1g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881