Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit50g13kcal0.5g2.4g0.2g1.2g
Peruna, keskikokoinen 60g88g53kcal1.3g11.4g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.3g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Nakki,popsi grillinakki50g130kcal6g2.8g10.5g0.1g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g1.3g8.3kcal0g0g0.9g0g
Maustepippuri, annos 1g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana633g413kcal16g33.2g24g4.2g
Valittu annoskoko317g207kcal8g16.6g12g2.1g
Annoskoko puolitettuna158g103kcal4g8.3g6g1.1g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.2g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468