Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit500g130kcal4.5g24g1.5g11.5g
Peruna, keskikokoinen 60g876g525kcal13.1g113.8g0.9g7.9g
Vesi, vesijohtovesi 1251g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl13g31kcal1.5g0.2g2.8g0g
Nakki,popsi grillinakki500g1296kcal60g28g105.1g1g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g13g83kcal0g0g9.3g0g
Maustepippuri, annos 1g13g0.4kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6330g4132kcal158.2g332g239.4g40.8g
Valittu annoskoko3165g2066kcal79.1g166g119.7g20.4g
Annoskoko puolitettuna1583g1033kcal39.6g83g59.9g10.2g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.2g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468