Perukan kaurapaistos

Kiehauta raparperit, sulata voi ja sekoita joukkoon hiutaleet ja sokeri.

Pistä vuoan pohjalle raparperi ja mansikat, päälle hiutaleseos.

Paista esim.

mikrossa 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 267g1939kcal3.2g1.1g217.3g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl535g1818kcal74.9g299.4g35.8g58.8g
Sokeri 227g922kcal0g227g0g0g
Mansikka 1337g622kcal6.7g112.3g2.7g25.4g
Raparperi 802g270kcal5.5g44.1g0.8g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g11143kcal180.6g1367.8g513.2g190.8g
Valittu annoskoko3168g5572kcal90.3g683.9g256.6g95.4g
Annoskoko puolitettuna1584g2786kcal45.2g342g128.3g47.7g
Arvot/100g100g176kcal2.9g21.6g8.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126557