Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g1935g3289kcal367.6g0g193.5g0g
Kananmuna kuoreton 266g380kcal33.3g0.8g27.3g0g
Sipuli 967g293kcal12.1g46.4g1.9g16.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g7922kcal826g94.4g445.4g32.8g
Valittu annoskoko3168g3961kcal413g47.2g222.7g16.4g
Annoskoko puolitettuna1584g1981kcal206.5g23.6g111.4g8.2g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176