Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g467g1636kcal23.4g327.1g28g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g467g654kcal25.7g88.8g21g0g
Vispikerma Flora 20%467g1028kcal14g23.4g93.5g0g
Sokeri 23g95kcal0g23.3g0g0g
Mansikka 1636g761kcal8.2g137.4g3.3g31.1g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka117g44kcal1.2g11g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6356g8437kcal145g1222g291.6g62.2g
Valittu annoskoko3178g4219kcal72.5g611g145.8g31.1g
Annoskoko puolitettuna1589g2109kcal36.3g305.5g72.9g15.6g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397