Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt1200g840kcal31.2g78g38.4g3.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1200g1992kcal228g0g120g0g
Arla Apetina Feta 3%600g660kcal108g12g18g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6360g7081kcal739g197.2g353.6g13.4g
Valittu annoskoko3180g3541kcal369.5g98.6g176.8g6.7g
Annoskoko puolitettuna1590g1770kcal184.8g49.3g88.4g3.4g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367211