Muropohjamustikkapiirakka

Sekoita sokeri ja pehmeä voi keskenään.

Lisää kananmuna, vehnäjauhot, valinjasokeri ja leivinjauhe.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Levitä taikina voidellun ison piirakkavuuan pohjalle (30cm halkaisija).

Kaada mustikat piirakkavuokaan ja levitä ne tasaisesti.

Valmista murutaikina nyppimällä voi, sokeri ja jauhot murumaiseksi ja ripottele mustikoiden päälle.

Paista piirakka 200°:ssa n. 30min.

Tarjoile vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 56g408kcal0.7g0.2g45.7g0g
Sokeri 48g194kcal0g47.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai73g256kcal8.8g51.9g1.5g2.2g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Voi 38g272kcal0.4g0.1g30.5g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai49g171kcal5.8g34.6g1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g2939kcal36.8g338g161.6g7.4g
Valittu annoskoko320g1470kcal18.4g169g80.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna160g735kcal9.2g84.5g40.4g1.9g
Arvot/100g100g460kcal5.8g52.9g25.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429822