Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 420g3047kcal5g1.7g341.5g0g
Sokeri 952g3864kcal0g951g0g0g
Kananmuna kuoreton 308g439kcal38.5g0.9g31.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 560g1849kcal11.2g16.8g196g0g
Vehnäjauho puolikarkea 910g3122kcal92.7g637g10.9g31.8g
Ruokasooda 14g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g14g44kcal1.5g8.4g1g3.9g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6384g24730kcal297.8g3231.6g1162g71.4g
Valittu annoskoko3192g12365kcal148.9g1615.8g581g35.7g
Annoskoko puolitettuna1596g6183kcal74.5g807.9g290.5g17.9g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465