Allergisen lihamureke

Lisää kaurahiutaleet ja reiluviipale veteen, anna turvota 10 minuuttia.

Lisää raastettu sipuli, mausteet, ja jauheliha.

Paista 150-175 asteessa noin tunti.

Sopii ainakin maito- soija-ja muna-allergiselle.

Mausteita voi lisätä oman maun mukaan mitä pystyy käyttämään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Nina81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2.1g7.1kcal0.3g1.2g0.1g0.2g
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Reilu Pehmopalat kaura (1 kpl)0.7g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha 10%21g35kcal4.2g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g94kcal9.2g4g4.4g0.4g
Valittu annoskoko32g47kcal4.6g2g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g24kcal2.3g1g1.1g0.1g
Arvot/100g100g147kcal14.4g6.3g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118715