Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 4.2g31kcal0.1g0g3.4g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.6g19kcal0.1g0.2g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Ruokasooda 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g248kcal3g32.6g11.6g0.6g
Valittu annoskoko32g124kcal1.5g16.3g5.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g62kcal0.8g8.2g2.9g0.2g
Arvot/100g100g389kcal4.7g51.1g18.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465