Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.5kcal0.2g1.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 8.3g19kcal1.6g0g1.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl4.2g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g67kcal3.8g3.8g4g0.2g
Valittu annoskoko32g33kcal1.9g1.9g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g17kcal1g1g1g0.1g
Arvot/100g100g103kcal5.9g5.9g6.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082