Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 5.6g1.8kcal0g0.2g0g0.2g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.9g3kcal0g0.7g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.3g1.6kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g29kcal0g6.2g0.2g0.4g
Valittu annoskoko32g15kcal0g3.1g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g7kcal0g1.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g45kcal0g9.6g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288353