J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 26g9kcal0g1.8g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 1.9g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g4.7g19kcal0g4.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g55kcal0g12.8g0g1g
Valittu annoskoko32g28kcal0g6.4g0g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g14kcal0g3.2g0g0.3g
Arvot/100g100g86kcal0g19.9g0g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403